Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mimi & Lula

A MIMI & LULA egy stílusos és játékos gyerekkellék-márka, amely visszahozza a csillogást és a ragyogást a játékidőbe és a nappaliba..

A márkát 2017-ben alapította Natasha Hodson és Nicola Byrne, akik több mint egy évtizedet töltöttek együtt híres high street márkákkal, hogy felnőtt lányok számára készítsenek kiegészítőket.
Ám amikor megszülettek saját kislányaik, hamar rájöttek, hogy a rendelkezésre álló kiegészítők nem elég változatosak ahhoz, hogy a lányaik kedvében járjanak, vagy hogy a szülőknek elég szórakoztató lehetőséget biztosítsanak gyerekeik öltöztetésére.
Végtére is, soha nem lehet elég a színes klipszekből, különleges formájú táskákból vagy vidám öltöztetős cuccokból, amelyeket a gyerekek imádnak! Így Tash és Nic hozzáláttak, hogy tapasztalataikat és szenvedélyüket saját gazdag és inspiráló kollekciójuk létrehozásába fordítsák.
Ismerd meg a MIMI & LULA-t – a kiegészítőket, amelyek segítségével a gyerekek stílusosan és stílusosan fejezhetik ki személyiségüket. Legyen szó öltözködésről, bulikról, játékról vagy csak egy iskolai napról, a MIMI & LULA-nál mindig az a célunk, hogy elbűvöljünk, elkápráztassunk.
És ha az egyik szemed a minőségre, a másik pedig (ez a kacsintó) a szórakozásra néz, mindig számíthatsz ránk, hogy pimasz mosolyt csaljunk minden lányban és anyukájában.

Rendezés: