Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Anyának lenni ajándék. Harmadik gyermekem születése arra sarkallt, hogy újragondoljam mindazt, amit az életről tudok. Segített felismerni, hogy a családunkkal töltött minőségi idő a legizgalmasabb, legkalandosabb utazás, mely nélkül színtelenebbek lennének a hétköznapok.

Anyának lenni erő. Kitartás és feltétel nélküli szeretet, hibák és ölelések egymásutánja, csupa szavakkal ki nem mondható. Felelősség és gondoskodás, melyet minden percben legjobb tudásunk szerint, a maga legteljesebb valójában próbálunk megadni és megélni.

Anyának lenni azt jelenti, hogy megtanulunk bízni önmagunkban és a döntéseinkben. Kételyeink és aggodalmaink segítenek észrevenni azt, ami fontos és ráébresztenek arra, hogy a legjobb néha nem elég. Máskor az épp elég a minden.

Mi, az Ajrin Bambini Bababolt és Webáruház csapata tudjuk ezt. Tudjuk, mennyire csodás a várandósság, mennyire boldog, mégis nehéz az összecsiszolódás. Ismerjük és éljük a vágyaidat épp úgy, ahogy a félelmeidet is.

Célunk lehetőséget adni neked és családodnak arra, hogy megőrizzétek és továbbadjátok a múltból, ami jó, és megismerjék a jelen legnívósabb babatermékeit. Olyan babajátékokat és eszközöket forgalmazunk, melyeket saját gyermekeink kezébe is boldogan adunk oda.

Ismerd meg baba- és kismama termékeinket, kérj segítséget a választáshoz vagy vezess babaváró ajándéklistát webshopunkban! Használd ki boltunk rugalmas nyitvatartási idejét és juss gyorsan, könnyedén prémium kategóriás babaköszöntő ajándékhoz, hasznos babaholmihoz.

Add meg babádnak mindazt a szeretetet és odafigyelést, melyre igazán szüksége van!

Az Ajrin Bambini Bababolt és Webáruház segít, hogy mindenből a legjobbat kapjátok.

Baráti üdvözlettel:

Irén, az Ajrin Bambini megálmodója