Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PETITE&MARS Fa szivárvány építőjáték Stardust Wood of Mars 24hó+

4.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 610725
Gyártó: Petite & Mars
Elérhetőség: Kosárba teszem

WOOD OF MARS kollekció

A szivárvány 7 különböző méretű félkörből áll, lehetőséget adva a gyerekeknek, hogy összekapcsolják és egymásra rakják őket. Ez azonban nem csak egy építőjáték, hanem egy oktatási eszköz is, amely megtanítja a gyerekeket a színekre, a térre és a méretekre. Végtelen szórakozást nyújt, serkenti a gyermekek fantáziáját, kreatív gondolkodásra és különböző elrendezésekkel való kísérletezésre ösztönzi őket.

Nemcsak egymásra rakott, egymáshoz illő kockák halmazaként szolgálhat, hanem számos más felhasználási módja is van - a féktelen fantáziának köszönhetően alagút, bölcső, garázs vagy akár akadálypálya is lehet belőle. A gyerekeket felfedezésre és egyedi alkotások létrehozására ösztönzi.

A STARDUST szivárvány a fejlesztés és a szórakozás tökéletes kombinációja, amely fejleszti a képzeletet és számos területen támogatja a gyermek fejlődését. A masszív kivitelezés és az érdekes kialakítás a kreatív játék és a tanulás tökéletes eszközévé teszi.

Tulajdonságok:

• tartós és masszív,

• MDF lapból készült,

• ergonomikus kialakítás, a legkisebbek igényei szerint készült,

• ösztönzi a kisgyermekek motoros készségeinek fejlődését,

• fejleszti a kézügyességet és a megfigyelőképességet,

• a kreatív gondolkodás fejlesztése,

• színek és formák felismerése,

• 24 hónapos kortól (24hó+) gyermekek számára készült,

• a játék méretei: 21 x 3,5 x 11 cm.

Leírás

A WOOD OF MARS fából készült játék kollekció több, mint egy egyszerű kockakészlet. Ez egy egyedülálló világ, amelyben a gyermekek képzelőereje, motorikus készségei és kreativitása fejlődik. Ezek a nem mindennapi játékok a játék új dimenzióinak felfedezésére ösztönöznek, ahol minden egyes elem serkenti a térbeli gondolkodás fejlődését és képességét.

A kollekció minden egyes darabját úgy tervezték meg, hogy ne csak esztétikailag legyen lenyűgöző, hanem a gyermekek kognitív készségeit is fejlessze. Ez a fejlesztés és a szépség egyedülálló kombinációja, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kreatívan felfedezzék az univerzum rejtélyeit, és rendkívüli képességeket fejlesszenek.

A szivárvány alakú, STARDUST fa építőjáték fejleszti a motorikus készségeket, a formák és színek felismerésének képességét, valamint serkenti a vizuális és térbeli képzelőerőt.