Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PETITE&MARS Fa formaválogató játék Gravity Wood of Mars 12hó+

4.890 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 610730
Elérhetőség: Kosárba teszem
Gyártó: Petite & Mars

WOOD OF MARS kollekció

A készlet tartalmaz egy négy oldalú fakockát a válogatáshoz és 12 különböző formájú színes kockát, például háromszöget, csillagot, négyzetet, rombuszt vagy kört.

Ha az összes darab a kocka belsejében van, egyszerűen csúsztassa le a felső fedelet, hogy könnyedén kivehesse őket. A gyerekek nemcsak a formákat illeszthetik a nyílásokhoz és válogathatják a darabokat, hanem különböző elemek építéséhez is felhasználhatják őket.

A játék 1 éves kortól használható. A készlet egy válogató kockát és 12 színes darabot tartalmaz. Minden egyes elem gondosan tesztelt, ellenáll a dobálásnak és az ütéseknek, ami garantálja a tartósságot még intenzív játék közben is.

Tulajdonságok:

• tartós és masszív,

• teafából, rétegelt lemezből és MDF lapból készült,

• ergonomikus kialakítás, a legkisebbek igényei szerint készült,

• ösztönzi a kisgyermekek motoros készségeinek fejlődését,

• fejleszti a kézügyességet és a megfigyelőképességet,

• a logikus gondolkodás fejlesztése,

• a problémamegoldás megtanulása

• színek és formák felismerése,

• 12 hónapos kortól (12hó+) gyermekek számára készült,

• a játék méretei: 13,5 x 13,5 x 13,5 cm.

A WOOD OF MARS kollekció játékai FSC minősítésű fából készülnek. Az FSC tanúsítás egy bevált módszer, amely segít az iparágaknak abban, hogy egészséges és ellenálló erdőket biztosítsanak a következő generációk számára.

A WOOD OF MARS fából készült játék kollekció több, mint egy egyszerű kockakészlet. Ez egy egyedülálló világ, amelyben a gyermekek képzelőereje, motorikus készségei és kreativitása fejlődik. Ezek a nem mindennapi játékok a játék új dimenzióinak felfedezésére ösztönöznek, ahol minden egyes elem serkenti a térbeli gondolkodás fejlődését és képességét.

A kollekció minden egyes darabját úgy tervezték meg, hogy ne csak esztétikailag legyen lenyűgöző, hanem a gyermekek kognitív készségeit is fejlessze. Ez a fejlesztés és a szépség egyedülálló kombinációja, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kreatívan felfedezzék az univerzum rejtélyeit, és rendkívüli képességeket fejlesszenek.

A GRAVITY fa formaválogató játék fejleszti a gyermek kézügyességét, elősegíti a finommotorikus készségeket, a logikus gondolkodást, és megtanítja az ok-okozati összefüggéseket.

Ez nem csak egy kísérlet arra, hogy a kockát a megfelelő nyíláshoz illesszük, hanem gondolkodásra és érzékelésre is ösztönöz. A formák és színek sokfélesége serkenti a gyermekek fantáziáját, és lehetővé teszi, hogy felfedezzék az elemek közötti különbségeket.