Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PETITE&MARS Fa építőjáték Orbit Wood of Mars 36hó+

2.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 610728
Gyártó: Petite & Mars
Elérhetőség: Kosárba teszem

WOOD OF MARS kollekció

A piramis alakú ORBIT fa építőjáték különböző méretű színes korongokból áll. Minden korongot gondosan megmunkáltak, és nincs éles széle, így a kisgyermekek számára biztonságos játékot biztosít.

A kis kezek ügyességének és a szem-kéz koordinációjának fejlesztése mellett az építőjáték fejleszti a térbeli képzelőerőt, valamint a formák és színek felismerésének képességét is. Ideális azoknak a gyerekeknek, akik még csak most kezdik a kalandot a hasábok rakosgatásával és a toronyépítéssel.

A piramis 6 színes korongból áll, amelyeket a gyermek egy henger segítségével egy alapra helyez. A játék tökéletesen fejleszti a megfigyelőképességet és logikus gondolkodásra tanít. A masszív kivitelezésnek köszönhetően stabil és tartós.

Tulajdonságok:

• tartós és masszív,

• teafából és MDF lapból készült,

• ergonomikus kialakítás, a legkisebbek igényei szerint készült,

• ösztönzi a kisgyermekek motoros készségeinek fejlődését,

• fejleszti a kézügyességet,

• színek és formák felismerése,

• 36 hónapos kortól (36hó+) gyermekek számára készült,

• a játék méretei: 10 x 10 x 10 cm.

Leírás

A WOOD OF MARS fából készült játék kollekció több, mint egy egyszerű kockakészlet. Ez egy egyedülálló világ, amelyben a gyermekek képzelőereje, motorikus készségei és kreativitása fejlődik. Ezek a nem mindennapi játékok a játék új dimenzióinak felfedezésére ösztönöznek, ahol minden egyes elem serkenti a térbeli gondolkodás fejlődését és képességét.

A kollekció minden egyes darabját úgy tervezték meg, hogy ne csak esztétikailag legyen lenyűgöző, hanem a gyermekek kognitív készségeit is fejlessze. Ez a fejlesztés és a szépség egyedülálló kombinációja, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kreatívan felfedezzék az univerzum rejtélyeit, és rendkívüli képességeket fejlesszenek.