Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BABY EINSTEIN Zenélő játék Gramofón DJ Discovery™ Magic Touch™ HAPE 6hó+

11.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 16846-6
Gyártó: BABY EINSTEIN
Elérhetőség: Kosárba teszem

Zenélj, fedezd fel a hangokat és tanulj ritmusokat a Baby Einstein + Hape DJ Discovery Magic Touch lemezjátszóval. Az 50 dallam és hang lehetővé teszi, hogy a baba dalokba kezdjen, és ösztönözze a finommotoros készségeket. Ezzel a zenélő játékkal, amely minden egyes érintéssel és forgatással jutalmazza a baba kíváncsiságát, a baba imádni fogja a táncot és a zene felfedezését. A Magic Touch technológia segítségével a baba könnyedén zenélhet, és elősegíti az ok és okozat megértését. Az elsősorban FSC minősítésű fából készült lemezjátszón a baba megállíthatja és lejátszhatja az előre felvett dallamokat, keverheti a dallamokat, vagy pörgetheti a lemezt, hogy felgyorsítsa a tempót - akár egy igazi DJ! A gombok hangjai segítenek abban, hogy minden egyes dallam jól szóljon, a hangerőszabályzó pedig mindenki számára szórakoztatóvá teszi a zenélést! 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára.

Tulajdonságok:

- A Baby Einstein + Hape DJ Discovery Magic Touch lemezjátszó egy olyan zenei játék, amely segít a 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekeknek könnyedén zenélni és megérteni az ok-okozati összefüggéseket.

- A Magic Touch technológia könnyen reagál a baba gyengéd érintésére. A gyermek több mint 40 hangot és 10 dallamot keverhet, hogy mindig ritmusos zenét hozzon létre.

- Ösztönzi a kreativitást és a finommotoros készségeket, ahogy a baba megszorítja, csúsztatja és forgatja a 9 interaktív érintési pontot. A baba a zene és a hangok ritmusára zenélhet.

- Tartalmazza a hangerőszabályzót és az FSC tanúsítvánnyal rendelkező faanyagot.

- Tartalmazza a Zebrát a Baby Einstein könyvekből és műsorokból.

- 3 AAA elemet igényel, nem tartozék.

Méretek (magasság x szélesség x mélység): 11,0 x 25,91 x 14,91 cm.

Súly: 0,4 kg