Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BABY EINSTEIN Connectables Játék mágneses kockák aktivitásokkal Dive & Soar 11 db, 6hó+

12.190 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 12817-4
Elérhetőség: Értesítést kérek, ha rendelhető
Gyártó: BABY EINSTEIN

Ösztönözze a gyermeke kíváncsiságát a Baby Einstein Connectables Dive & Soar mágneses kockákkal.
A legtöbb szülő szeretné megismertetni gyermekével a formaválogató és építő játékokat, amelyek révén a játék értéke együtt nő a gyermekkel.
A kíváncsiság felkeltésére ideálisak azok a játékok, amelyek "miért" kérdéseket vetnek fel a gyermekben.
A 11 darabos, 7,62 cm-es, multiszenzoros kockákat tartalmazó induló készlet minden gyermeket magával ragad. Az egyes blokkok, építőkockák és kiegészítők a babákat és a kisgyermekeket kreatív játékba vonják be, bárhol is legyenek. Minden kocka mágikus módon csatlakozik a rejtett, biztonságos mágnesekhez, amelyek biztosítják a baba biztonságát, miközben ok-okozati összefüggéseket tanítanak. A darabok összekapcsolása egy megnyugtató kattintással lebilincseli a babát, miközben egymásra rakják, összekötik, összeállítják és bővítik a játékokat. A gyerekek imádni fogják a nagy, könnyen megfogható blokkok rendezését és összekapcsolását, ami fejleszti a finommotoros készségeiket. A kisgyermekek állatokat, színeket és betűket tanulhatnak, vagy saját mesterműveik építése közben közös játékban vehetnek részt barátaikkal és testvéreikkel.
Ez a készlet inspirálni fogja gyermeke kreativitását, miközben tengeralattjárót, repülőgépet vagy saját egyedi járművet épít. A készlet a Baby Einstein videók és könyvek kedvelt szereplőit, tengeralattjáró- és repülőgépalkatrészeket, például szárnyakat, kerekeket, propellert és periszkópot tartalmaz. A Connectables további készleteivel bővítheti építőszettgyűjteményét, így minden játék még szórakoztatóbbá válik, a baba életkorának és igényeinek megfelelően.

Tulajdonságok és előnyök:
-11 darabos induló készlet kockákkal és különféle kiegészítőkkel és tevékenységekkel
- Csatlakozás rejtett, gyermekbiztos mágneseken keresztül
- Nagy, 7,62 cm-es kockák, amelyeket a kis kezek is könnyen megfoghatnak.
- ösztönzi a finommotoros fejlődést és az ok-okozati összefüggések megértését, a szerepjátékot
- minden elem tartalmaz blokkokat a gyermekek kognitív képességeinek fejlesztésére; csörgő gyöngyöket és csörgőt, színeket, formákat és számokat
- 2 színes kockát számokkal, 2 tolóablak kiegészítőt, elefánt kiegészítőt, csörgőt, 2 szárny-kiegészítőt kerekekkel, repülőgép farok, légcsavar és periszkóp.
- 6 hónapos kortól alkalmas gyermekeknek
- Sokoldalú ajándék, amely minden gyereknek örömet okoz
Karbantartás: Nedves ruhával törölje le. Ne merítse vízbe.
Méretek:
kockák: 7,62 x 7,62 x 7,62 x 7,62 cm
Csomagolás: 11,30 x 25,5 x 17,7 cm